Om företaget

Hasse började jobba som glasmästare i Eskilstuna 1971. 1998 fick han chansen att ta över Axelssons glasmästeri, ett redan väletablerat företag. Från början jobbade han ensam, med lite hjälp på den administrativa fronten av hans fru Agneta. Men snabbt ökade mängden jobb och 2000 anställdes Calle. 2003 anställdes Billy och firman intog sin nuvarande form.

I mars 2010 gick vi med i den då nystartade glasmästerikoalitionen Glaskedjan. Det är en samverkan mellan många mindre glasmästerier runt om i landet. Orsaken till samarbetet är att vi vill kunna konkurrera med de stora etablerade kedjorna. Vi kommer fortfarande att vara Hasses Glasmästeri. Inget förändras förutom att vi blir starkare ihop.

Vi vill gärna utöka den här presentationen och visa lite gamla bilder på huset och de rörelser som funnits här under åren. Om ni har någon information eller bilder på Zetterbergsgatan 11 och tillhörande affärslokal så skulle vi vara mycket tacksamma om ni ville dela med er av dom. Kontakta oss på 016-121316 eller maila här.